Извозване на строителни отпадъци

извозване на строителни отпадъци

Всички предприятия произвеждат някакъв вид отпадъци, но найголемият поток от отпадъци са отпадъците от строителство и разрушаване, известни още като строителни отпадъци.

Какво представляват строителните отпадъци?

Строителен отпадък е всеки материал или материя, която се получава в резултат на каквато и да е форма на строителни работи и която се изхвърля.

Тези отпадъци могат да бъдат смес от излишни материали, получени от:

  • • Строителство.
  • • Събаряне.
  • • Изкопни работи.
  • • Реконструкция.
  • • Реновиране.
  • • Пътни работи.
  • • Разчистване на обекта.

Строителните отпадъци включват огромно разнообразие от материали, някои от които могат да бъдат рециклирани, преработени или използвани повторно, а други не могат. В допълнение към това има някои отпадъчни материали, които са опасни по природа.

Предоставяме услуги за изхвърляне на строителни отпадъци за:

извозване на строителни отпадъци

Общи отпадъци от строителство и разрушаване – стенни покрития, мазилка, гипсокартон, тухли, бетон, тръбопроводи, дърво (неопасно боядисано или обработено), водопроводни инсталации и други.

Чисти отпадъци от строителство и разрушаване – тухли, скали, камъни, регенерирана асфалтова настилка, разбит бетон, почва, генерирана от дейности по строителство или разрушаване.

Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ, обадете се на експертите от Ecohamali.com на тел: 0887433534 / 0893230373.

Експертите по опасни отпадъци са изборът за съвместими, евтини и устойчиви решения на вашите предизвикателства, свързани със строителните отпадъци и рециклирането. Ние сме експерти в рециклирането на много различни видове строителни отпадъци.

Често задавани въпроси:

Какво представляват строителните отпадъци?

Строителните отпадъци са материали, произведени пряко или случайно в резултат на текущи строителни проекти или разрушаване. Те могат да включват строителни материали като изолация, арматура, пирони, електрически кабели, както и пънове на дървета, отломки и други.

Опасни ли са строителните отпадъци?

Простият отговор е „да“. Някои видове строителни отпадъци могат да представляват опасност за здравето на хората и за околната среда. Когато се разрушават сгради, работниците и хората в квартала могат да бъдат изложени на токсични химикали. Освен това някои материали могат да съдържат олово или азбест.

Мога ли да рециклирам строителни отпадъци?

Съществуват някои видове строителни отпадъци, които могат да бъдат рециклирани. Първото нещо, което ще трябва да направите, е да се уверите, че сте установили кой във вашия район ще ги приеме. След като го направите, някои общи елементи, които могат да бъдат рециклирани в повечето райони.

Защо строителните отпадъци са проблем?

Намирането на алтернатива на изхвърлянето на отпадъци от строителство и разрушаване в депата става все по-важно поради факта, че депата продължават да се пълнят с тези видове отпадъци и много от тях започват да се затварят. Освен това, ако не успеете да изхвърлите правилно отпадъците от строителство и разрушаване, това може да увеличи разходите за почистване, да повиши риска от здравословни проблеми и дори да намали стойността на имотите. Като се имат предвид тези последици, важно е този вид отпадъци, както и всички останали, да се изхвърлят по подходящ начин.

Всякакви отпадъци по всяко време

Ние сме експерти в рециклирането на много различни видове строителни отпадъци, включително дървесина, тухли и блокове, килими и хартия, гипсокартон, балатум, шиндли, PVC тръби и арматура. Ако се чудите какво да правите със строителните си отпадъци, обадете ни се още днес и ние с удоволствие ще ви насочим към този процес.

Име и фамилия
Въведете телефонен номер, за да може да се свържем с вас в най-кратък срок.
Изпратете Вашето съобщение и ще се опитаме да Ви отговорим до 48 часа.
Back to top button